KP2 3. zápas – „A“ tým se raduje z první výhry !

V sobotu 5.10. se naše „A“ vydalo ve složení : Honza Ornst, Standa Jurička, Ondra Šmíd, Martin Vízek a pro dnešek nehrající kapitán Milan Vidra vlakem do Chlumce, aby se v dalším krajském zápase utkalo s místním „B“. Domácí byli v sestavě : Pavel Kycelt, Jarda Skřivan, Michal Šustr a Martin Kycelt a také měli svého nehrajícího kapitána a to Petra Kycelta.

Po čtyřhrách jsme se dostali do vedení 2:0 ! Martin s Ondrou přehráli M. Kycelta se Šustrem 3:0 a Honza se Standou porazili Pa. Kycelta se Skřivanem také 3:0.

V prvním kole dvouher si zahrával Honza Ornst s M. Kyceltem, ale nakonec 3:2 pro našeho borce ! Standa sestřelil Šustra 3:0, ale Ondra podlehl v koncovkách Skřivanovi 1:3 a Martin pak nestačil na Pa. Kycelta 1:3. Stav utkání : 4:2 pro nás.

Honza pak zdolal nejistého Šustra 3:0 a Standa přehrál Skřivana 3:0, Ondra prohrál s Pa. Kyceltem 1:3 a Martin hladce přejel M. Kycelta 3:0. Stav utkání : 7:3 pro nás.

Honza nedal šanci Skřivanovi a zdolal ho 3:0, Standa, který musel pro letošní sezónu „něco sežrat“ přejel i Pa. Kycelta 3:1 a konečně se dočkal i Ondra, který porazil M. Kycelta – 3:0 a ukončil tím utkání. Martin vedl 2:1 nad Šustrem, ale tento zápas už tedy nedohrál …

Novobydžovský „A“ tým zvítězil na Chlumcem „B“ 10:3, na sety 33:12.

Body : J. Ornst a S. Jurička 3.5/3.5, M. Vízek 1.5/2.5, O. Šmíd 1.5/3.5.

Zhodnocení : Opět se ukázalo, že Honza se Standou mají velkou formu. Bodově se chytli i Martin s Ondrou, ale oba jsou prozatím za bodovým očekáváním, což se však může změnit doma, kde 19.10. hostíme Novou Paku „B“ a Hostinné „C“.

Jinak na závěr dvě zajímavosti : Milan Vidra jel vlakem po zhruba 30-ti letech a novobydžovský „A“ tým se dočkal krajské výhry přesně po : 3 letech, 6 měsících, 22 dnech, 6 hodinách a 40 minutách ! 🙂